Energiemodellering met spesiale verwysing na die Suid-Afrikaanse steenkoolbedryf. - Vosloo, A. C.(Antonie Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.