Etnisiteit en groepsverteenwoordiging in die staatkunde : 'n vergelykende studie - Cloete, Gideon Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1981.