Fiskale en monetere beleid in Suid-Afrika in die sestigerjare met spesiale verwysing na konjunktuurgolwe - Smit, Stephanus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.