Geweld en orde : 'n ondersoek na die klemverskuiwing in die sosiaal-etiese regverdiging van geweld - Ferreira, J. D. P. P.(Jan Dirk Petrus Paulus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.