Karakteriseringstegnieke in die prosakuns : geillustreer aan die hand van sestien Afrikaanse kortverhale - Krüger, Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.