Kerkwees op Mooimeisiesfontein : die geskiedenis van die Ned. Geref. Kerk Albanie, 1831-1981 - Kruger, L. R. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh) -- Stellenbosch University, 1981