n Streekstudie van die Gordonia-Kenhardtstreek met spesiale verwysing na die mynboupotensiaal - Vogt, P.(Peter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.