Onderwysende hantering van enkele natuurwetenskap-inhoude met besondere verwysing na handboekaanbiedings - Schreuder, B. K.(Brian Kenneth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.