Programmeringstegnieke toegepas op die water-voorsiening van Burgersdorp. - Kirchner, Jacobus Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.