Regverdiging en geskiedenis : die betekenis van die reformatoriese regverdigingsleer vir die verstaan van die geskiedenis, in die lig van die teologie sedert die Tweede Wereldoorlog - Badenhorst, Theodor (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1981.