Verbeterings aangebring in die mynsimulasie-program, MINSIM, om die akkuraatheid in die berekening van energievrystelling-tempo's te verhoog. - Blanckenberg, Jacobus Hendricus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.