Angs, aandag en interpersoonlike styl by krieketprestasie - Dippenaar, Gert J.(Gert Jordaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ligg.Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.