Die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde gemeente Petrusville, 1881-1981 - Du Preez, Kruger Phillipus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.