Die opstel van 'n teoretiese Swart-stad-streek model vir 'n gebied met 'n gedesentraliseerde groeipunt en gepaardgaande vervoeraspekte met spesifieke verwysing na Babelegi in Bophuthatswana. - Van der Linde, Stephanus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.