Die verwerwing van grammatikale geslag in tweedetaal Duits deur leerders met Afrikaans, Engels of Italiaans as eerstetaal - Ellis, Carla (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA (General Linguistics))--University of Stellenbosch, 2011.