Die pastorale verantwoordelikheid van die kerk ten opsigte van die hedendaagse probleem van 'saamwoon' op studentekampusse in Suid-Afrika - Van der Berg, C. F. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.