Die relatiewe meriete van verskillande beheerstrategie vir 'n wisselrigter in 'n verstelspoedaandrywer met induksiemotor. - Siepker, Martin Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.