Die teelstruktuur en genetiese analise van die Angorabok in Suid-Afrika - Delport, Gideon Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.Sc.(Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.