Die toepassing van die geintegreerde benadering in maatskaplike werk binne die struktuur van die Christelik Maatskaplike Raad van die Kaapse Skiereiland met spesifieke verwysing na pleegsorg as verteenwoordigende gesinsorgdiens - Van Wyk, Maureen Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.