Evaluering van immunologiese tegnieke vir die bepaling van LH en die gebruik van plasma-LH as fisiologiese seleksiemaatstaf van reproduksietempo by skape - Kritzinger, N. M.(Nicolaas Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.