Fosfaatverwydering in die konvensionele biologiese sypelbed (vaste film reaktor). - Fourie, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.