Gestuur tot diens : die gesantskapskarakter van die dienste volgens die kerkorde - Dick, C. F.(Carl Ferdinand),1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.