Mikrogebruikstekens op steenwerktuie : eksperimentele waarnemings en 'n studie van werktuie afkomstig van Boomplaasgrot - Binneman, J. N. F.(Johannes Nicolaas Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- YUniversiteit van Stellenbosch, 1982.