n Longitudinale ondersoek na die verband tussen geboortemassa en intellektuele ontwikkeling by tweelinge - Wait, J.(John William van Staden) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.