n Ondersoek na die invloed van geometriese uitleg van klein vliegvelde op lugvliegongelukke. - Van der Westhuizen, Izak Abraham Barnard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.