n Ondersoek na leerlingleierskapontwikkeling in sekondere skole met spesiale verwysing na die rol van leerlingrade - Firmani, Orland Michael (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.