Ontwikkeling van 'n geweegde aansoekvorm ter bekamping van arbeidsomset onder Blanke manlike werknemers in die S.A. Gevangenisdiens - Kuhn, D. A.(Daniel Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.