Siekte en dood by die Pedi van Sekhukhuneland met verwysing na pastorale begeleiding in die verband - Jordaan, Gabriel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.