Voorbehandeling van wynmakery-afloopwater deur middel van die geaktiveerdeslykproses met suiwer suurstof en druklug as alternatiewe wyses van belugting. - Van Rensburg, Andries Vlok (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.