Chemiese fosfaatverwydering uit Wellington se huishoudelike afvalwater. - Kritzinger, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.