Desentralisering van gesag in die skoolopset : 'n onderwysadministratiewe studie van bepaalde aspekte met besondere verwysing na die skole onder die Kaaplandse onderwysdepartement - La Grange, A. D. de W.(Adolph Christiaan de Witt) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.