Die akademiese leiersfunksie van die departementshoof aan Suid-Afrikaanse universiteite : 'n konsepsualisering vanuit die tersiere didaktiek - Kapp, C. A.1946-(Christiaan Alexander) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.