Die besoek van Prins Alfred Ernest Albert aan Suid-Afrika in 1860 - Swanepoel, M. J. D.(Matthys Johannes Dirk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.