Die effek van ouderdom en gedifferensieerde inoefenprogramme op motoriese leer - Spamer, Emanuel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Ligg. Opvoedk.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.