Die geskiedenis van die openbare biblioteek van Stellenbosch en sy voorgangers tot 1965 - Engelbrecht, Elna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.