Die Gimnasium in die Paarl, 1858-1908 : 'n historiese studie - De Kock, A. J.(Andries Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.