Die inkomstebelastinggevolge van verskillende boerdery-ondernemingsvorme - Vorster, Q.(Quintus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Comm.) - Universiteit van Stellenbosch, 1983.