Die kerklike bediening aan die gevangene : 'n histories-prinsipiele studie met besondere verwysing na die bediening aan die bendelid-gevangene en die bendelid-wetsoortreder - Van der Merwe, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.