Die komprehensiewe skool : 'n historiese oorsig en probleme rondom die implementering in Kaapland - Diedericks, A. M.(Adolf Mathys) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.