Die persoonlikheidsontwikkeling van die gekommiteerde kind in die kinderhuis - Hanekom, F. W.(Francois Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.