Die politieke en joernalistieke impak van die Sondagkoerant Die Beeld, 1965 tot 1970 - Davis, Heloise (Heloise Magdalena Burger) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA (Journalism) -- Stellenbosch University, 1983.