Die realisering van die biotiese aspek in die beplanning van laboratoria vir primere en sekondere skole van die Kaaplandse Departement van Onderwys - Venter, S. G.(Stefanus Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.