Die selfkonsep van die alkoholis : 'n sielkundige ondersoek na die verband tussen die selfkonsep en die intra- en interpersoonlike funksionering van die alkoholis - Van Zyl, Jacob Marthinus Venter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.