Eutrofikasie as faktor in die benutting van die Dieprivier as waterbron. - Du Plessis, Stephanus Petrus Benjamin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.