Evaluering van die ware metaboliseerbare energiestelsel en die bepaling van die doeltreffendheid van metaboliseerbare energiebenutting vir proteien- en vetsintese by braaikuikens - Minnaar, A. du P.(Alfred du Plessis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.