Houdings van verkose verteenwoordigers oor politieke deelname op plaaslike regeringsvlak in die Kaapse Metropolitaanse Gebied - Du Toit, P. van der P.(Pierre) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.