Kusontwikkeling vir die Strand en Gordonsbaai - Hamman, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Beplanningsverslag (M. in Stads en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.