n Ekonomiese vergelyking tussen lug en suiwer suurstof in die geaktiveerdeslykproses vir toepassing in Wes-Kaapland. - Van Rhijn, Hendrik Johannes Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.