n Evaluering van die effek van sommige ekologiese faktore op die faunistiese samestelling van geselekteerde rotsagtige intergety-posisies in die Saldanha-Langebaanarea - Van der Westhuizen, Hendrik Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.