n Ondersoek na die fitotoksisiteit van M.C.P.A. op koring in die Wes-Kaap en faktore wat 'n invloed daarop mag uitoefen - Van Wyk, M.(Martin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.(Agric.)) -- Univ. van Stellenbosch, 1983.